지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-257] Antioxidant and Antimicrobial Activities of Concentrate from Black Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
갈변반응을 이용한 흑양파의 제조 및 물 추출물의 항산화 효과
Food Science and Preservation
2011 .06
[P8-242] Antioxidant Activity of Solvent Extracts from Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidative Activity of Ginger Powder and Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
The Fatigue Recovery Effects of Administering Black Garlic Extract, Black Garlic Extract and Plant Extract Mixture on Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
숙성에 의해 제조된 흑 마늘 추출물의 생리학적 활성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2008 .08
Antiobesity Effect of Major Korean Spices (Red Pepper Powder, Garlic and Ginger) in Rats Fed High Fat Diet
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .03
[P3-72] Antioxidant Activity of Garlic Extract with Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Physiological Activities of Ginger Extracts Originated from Different Habitat
Food Science and Biotechnology
2006 .02
마늘과 생강의 항균성 및 증류성분
Applied Biological Chemistry
1997 .01
[P1-36] Evaluation of Various Onion Extracts on Antioxidant and Antimicrobial Activity of Pork Patties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P5-43] Antimicrobial and Antioxidant Effect of Combination of Garlic and Mugwort extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
청미래 덩굴 잎 추출물의 항산화 및 항균 활성
Food Science and Preservation
2011 .10
조리방법을 달리한 마늘 추출물의 항균 활성
Food Science and Preservation
2004 .09
[P3-87] Optimization of processing conditions for making a black ginger and design mixture for black ginger drinks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P5-29] Quality Characteristics of Makgeolli added with Black Garlic Extract and Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-339] Antioxidant Activities of Black Garlic during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Physiological Activity and Antioxidative Effect of Garlic(Allium sativum L.) Extract
Food Science and Biotechnology
2002 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Effect of Red Pepper Seed on Kimchi Antioxidant Activity During Fermentation
Food Science and Biotechnology
2008 .04
0