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Microbial Quality and Germination Rate of Seeds Treated with Slightly Acidic Electrolyzed Water
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
전해산화수에 의한 상치의 세척방법별 제균효과와 저장중 품질변화
한국식품과학회지
1999 .12
출하 전 전해산화수 세척에 의한 하우스감귤의 선도유지 효과
Food Science and Preservation
2003 .03
전해산화수를 이용한 수출용 깐밤의 저장성 향상
Applied Biological Chemistry
1998 .01
전기분해수 처리에 의한 딸기의 살균 효과 및 저장 중 품질변화
Food Science and Preservation
2006 .06
Multiple combination of slightly acidic electrolyzed water with chemical and physical treatment to improve the microbial quality and extend shelf life of fresh fruits during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
전해인자에 따른 전기분해수의 특성 비교
한국식품과학회지
2004 .06
[P6-06] Properties and Bactericidal Activity of Strong Acid Electrolyzed Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Changes in the Physicochemical Properties and Functional Components of Uncooked Foods Treated with Electrolyzed Water
Food Science and Biotechnology
2008 .02
전기분해수 세척에 따른 배추의 미생물 및 잔류농약 제거효과
한국식품과학회지
2012 .10
Effects of Electrolyzed Oxidizing Water on Microbial Growth, Lipid Oxidation and Color of Displayed Beef during Refrigerated Storage
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Variance of Photosynthetic Reaction by Daily Temperature Range at Late Growth Stage for ‘Fuji’/M.9 Apples
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
다양한 전기분해수 세정처리에 따른 깻잎의 저장중 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2005 .12
Decontamination efficacy of low concentration electrolyzed water combined with ultrasonication on lettuce leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Efficacy of Electrolyzed Activated Water (EAW) as Sanitizer on Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Control of Microorganism and Keeping Quality of Fresh-Cut Fruits and Vegetables Treated with Electrolyzed Acidic Water
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Bactericidal effect of low concentration electrolyzed water on E. coli O157:H7 on lettuce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
전기분해수를 이용한 절임 조건에 따른 배추의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2011 .12
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