지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Acetylation on Conformation of Glycinin
한국식품과학회지
1989 .10
Effects of Gelation Temperature on Physical Properties of Calcium Alginate Gel Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Heating Temperature and Time on Textural Properties of Soy Gel
Food Science and Biotechnology
1999 .01
Development of Methods for Protein Extraction from Three Major Korean Fermented Soy Foods for 2-Dimensional Gel and Mass Spectrometric Analyses
Journal of applied biological chemistry
2008 .01
열처리 대두에서 분리한 대두 단백질의 기능성
한국식품과학회지
2004 .02
Evaluation of Textural Characteristics of Heat-induced Soy Protein Gels
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Changes in Physicochemical Properties of Glycinin Due to Maleylation
Food Science and Biotechnology
2003 .04
대두 ${\beta}-conglycinin$ 유전자 발현의 전사 조절에 관한 연구 -(I) 대두 ${\beta}-conglycinin$ 유전자의 upstream 영역에 결합하는 대두 배 인자의 동정-
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Effect of Sugars on Thermal Gelation of Surimi Sols
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Amino Acid Substitution of Hypocholesterolemic Peptide Originated from Glycinin Hydrolyzate
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Properties of Potato Starch and Soy Protein Isolate Gels Containing Emulsified Oil Droplets
Food Science and Biotechnology
2000 .04
[S1-1] Soy Protein : Health Benefits Throughout Life Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
REPORT ON THE FIRST WORLD SOY PROTEIN CONFERENCE
식품과학과 산업
1974 .06
대두 단백질 및 배아를 이용한 Bifidobacterium lactis BL740의 균체성장 및 이소플라본 비배당체 생산를 위한 통계적 배지 최적화
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
부수게 제조에 관한 연구 - 제2보 대두 첨가가 부수게(산자) 바탕의 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1985 .03
0