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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Effect of Shading Treatments on the Color Development Related to of Gold Kiwi (Actinidia chinensis) ‘Haegeum’
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
참다래 발효주와 참다래 리큐르 맛술의 관능적 특성
Food Science and Preservation
2006 .08
[P3-28] The Effects of Hydrostatic Pressure in Beef Treated with Bulgogi Seasoning and Kiwi (Actinidia chinensis) Fruit Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Isolation and Characterization of Yeast from Fruits for Production of Kiwi Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
저장 및 후숙 특성 기반 참다래 수확적기 지표 확립
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
[P5-20] Establishment of Tannin Enhancement Conditions for Development of High Quality Kiwi Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
참다래 리큐르 제조를 위한 침출조건 설정
Food Science and Preservation
2006 .06
Alcohol Fermentation Characteristics of the Korean Native Mulberry (Morus spp.)
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
참다래 식초 초산발효조건 및 올리고당 첨가의 영향
Food Science and Preservation
2007 .02
4한국의 참다래 수요 및 적정면적 분석
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
4한국의 참다래 수요 및 적정면적 분석
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
[P5-96] Physicochemical and Microbial Properties of Korean Traditional Rice Wine, Makgeolli, Supplemented with Kiwi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
참다래 소비행태 분석
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
과숙된 키위 파우더의 Bakery 제품에의 이용성
한국식품영양과학회지
2003 .06
Nutritional components and Antioxidative protection of neuronal cells of Kiwi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
효모 종류에 따른 참외의 알코올발효 특성
Food Science and Preservation
2011 .10
참다래 선호분석 : 패널 회귀분석을 통해
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
알코올 발효 균주에 따른 참다래 와인의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2007 .06
다래 및 교잡종다래 수꽃의 형태적 특성과 유연관계
Journal of Apiculture
2011 .12
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