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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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차나무 종자 추출물의 항균활성 및 항종양활성
한국식품과학회지
2005 .02
[OP-09] Antioxidant, Tyrosinase Inhibitory, and Acetylcholine esterase Inhibition Activities of Green Tea, Green Tea Seed, and Green Tea Pericarp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antioxidant and Antimicrobial Activities of Camellia Oleifera Seed Oils
Journal of applied biological chemistry
2014 .01
Changes of Bioactive Compounds and Antioxidant Activities in Korean Green Tea (Camellia sinensis) with Different Harvesting Periods
Food Science and Preservation
2007 .12
녹차추출물로부터 항균물질의 분리 및 구조동정
Food Science and Preservation
2009 .12
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Antimicrobial Edible Film Incorporated with Green Tea Extract
Food Science and Biotechnology
2006 .06
녹차 종자의 일반성분
Applied Biological Chemistry
1992 .01
분말녹차 추출물의 항산화 활성에 미치는 수분활성도 및 저장온도의 효과
Food Science and Preservation
2009 .06
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
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Food Science and Preservation
2011 .10
Quality characteristics and antioxidant activities of tea beverage containing Rhus verniciflua seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
DPPH 방법을 통한 녹차의 항산화 활성에 대한 연구
한국식품영양과학회지
2004 .08
Antioxidant and Antimicrobial Activities of Extracts from a Medicinal Plant, Sea Buckthorn
Applied Biological Chemistry
2010 .01
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
[P8-257] Antioxidant and Antimicrobial Activities of Concentrate from Black Onion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
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