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이용수
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Reference
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Inactivation of Peroxidase by Hurdle Technology
Food Science and Biotechnology
2000 .04
신제품 개발 전략으로서 Hurdle Technology
식품과학과 산업
1996 .03
Escherichia coli O157:H7 균주의 열저항성에 미치는 예비열처리 및 Ascorbate의 효과
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
Inactivation of Staphylococcus aureus and Escherichia coli in Milk by Different Processing Sequences of Ultrasound and Heat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inactivation of Escherichia coli O157:H7 Using 460 nm LED on Different Temperature and pH
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
한국전통 밑반찬류에 사용된 보존 Hurdle의 발굴
Food Science and Preservation
2006 .04
Effects of Pressure Assisted Mild Thermal Treatment on Inactivation of Escherichia coli ATCC 10536 in Milk Suspension
한국축산식품학회지
2009 .01
Antiviral Effect of Lithium - Ascorbate Derivatives
한국식품영양과학회지
1995 .06
Determination of L-Ascorbate in Foods with Plant Tissue Based Membrane Electrode
Food Science and Biotechnology
1993 .12
딸기 cytosolic ascorbate peroxidase (ApxSC)유전자를 이용한 담배의 형질전환
한국초지학회 학술발표회 심포지엄
2002 .01
Over-expression of L-Gulono-γ-Lactone Oxidase (GLOase) Gene Leads to Ascorbate Accumulation with Enhanced Abiotic Stress Tolerance in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Mechanism of Gel-Strengthening Effect of Sodium Ascorbate in Surimi Gel
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Partial Purification and Some Properties of Polyphenol Oxidase from Aster scaber
한국식품영양과학회지
1991 .06
참가자미의 저장 중 오염미생물 Staphylococcus aureus와 Escherichia coli의 생육에 미치는 Chitosan-ascorbate의 영향
Food Science and Preservation
2009 .02
Determination of Reaction Kinetic Parameters for Inactivation of Enzymes Using a Differential Scanning Calorimeter
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Chitosan-ascorbate 처리 감압건조 과메기의 품질특성과 고지방식이 흰쥐의 혈청지질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .12
X-Chromosome Inactivation: A Complex Circuits regulated by Non-coding RNAs and Pluripotent Factors
한국동물번식학회지
2017 .01
Sodium L-ascorbate의 시비방법에 따른 수경 상추의 체내 질산태질소 및 Ascorbic Acid 함량 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .08
Glucose Oxidase 및 제빵용 효모 첨가에 따른 육계와 돼지의 혈장 포도당과 pH 변화
한국식품과학회지
1999 .04
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