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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowlegement
References
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Antiviral Effect of Lithium - Ascorbate Derivatives
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1995 .06
딸기 cytosolic ascorbate peroxidase (ApxSC)유전자를 이용한 담배의 형질전환
한국초지학회 학술발표회 심포지엄
2002 .01
Mechanism of Gel-Strengthening Effect of Sodium Ascorbate in Surimi Gel
Food Science and Biotechnology
1995 .12
참가자미의 저장 중 오염미생물 Staphylococcus aureus와 Escherichia coli의 생육에 미치는 Chitosan-ascorbate의 영향
Food Science and Preservation
2009 .02
Escherichia coli O157:H7 균주의 열저항성에 미치는 예비열처리 및 Ascorbate의 효과
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
Chitosan-ascorbate 처리 감압건조 과메기의 품질특성과 고지방식이 흰쥐의 혈청지질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2007 .12
Measurement of Antioxidant Activity in Oil/Water Emulsion Using Dissolved Oxygen Electrode Equipped with pH Meter
Food Science and Biotechnology
1993 .12
L-Lactate Oxidase Electrode and Dissolved Oxygen Meter for Specific Determination of L(+)-Lactic Acid in Kimchi during Fermentation
Food Science and Biotechnology
1993 .06
Effect of Ascorbate Application on the Arsenic Uptake and Oxidative Stress Responses in Rice Seedlings
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
냉동 애호박의 유통 중 품질예측을 위한 품질지표 선정
한국식품과학회지
2013 .06
Sodium L-ascorbate의 시비방법에 따른 수경 상추의 체내 질산태질소 및 Ascorbic Acid 함량 변화
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2002 .08
Determination of L-Lactic Acid in Foods with Enzyme Electrode
Food Science and Biotechnology
1992 .06
Inactivation of Ascorbate Oxidase by Hurdle Technology with Heat, pH and Ultrasound
Food Science and Biotechnology
2000 .12
[P1-06] 청국장으로 제조한 저염간장의 품질특성에 미치는 Chitosan-Ascorbate의 영향
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고품질 다수확 품종 ‘농협 애’ 호박
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서울시 아파트단지의 녹지배치 및 식재구조 변화 연구
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2012 .01
Controlled drug release using ascorbate-responsive quercetin-conjugated alginate hydrogels
Applied Biological Chemistry
2016 .01
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