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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Analysis of Aroma Components from Zanthoxylum
Food Science and Biotechnology
2008 .06
초피(Zanthoxylum piperitum DC)의 과피와 잎의 방향성분
한국식품과학회지
1989 .08
한국산 초피와 산초의 화학성분
한국식품과학회지
1996 .02
산초(Zanthoxylum piperitum)유의 지방산 성분과 특성
한국산림휴양학회 학술발표회 자료집
2013 .04
산초와 초피 잎의 화학성분
Food Science and Preservation
2000 .06
산초와 초피 잎의 항균활성
Food Science and Preservation
2000 .06
Antibacterial Activity of Essential Oils from Zanthoxylum piperitum A.P. DC. and Zanthoxylum schinifolium
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Antimicrobial Activities of Ethanol Extracts of Lindera obtusiloba and Zanthoxylum piperitum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Identification of Volatile Compounds and Key Aroma Compounds of Andaliman Fruit (Zanthoxylum acanthopodium DC)
Food Science and Biotechnology
2002 .12
Comparative Analysis of Volatile Flavor Compounds from Zanthoxylum pipperitum A.P. DC.
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
Anti-atherosclerosis and Anti-obesity Effects of Zanthoxylum piperitum DC, Citrus junos Sieb ex Tanaka and Pinus koraiensis oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Flavonoid Profile in the Leaves, Stems and Unripen Fruits of Pepper Tree (Zanthoxylum piperitum DC.) using UPLC-DAD-QTOF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P2-17] Variety of Volatile Aroma Components from Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effects of Anti-oxidant and Anti-osteoclastogenesis of Hyperin Isolated from Zanthoxylum piperitum Using HepG2 and RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
한국산 초피의 어독성분에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1993 .11
[P1-21] Change of the Volatile Organic Compounds from Irradiated Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
저장방법 및 Priming 처리가 초피나무의 종자발아에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
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