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산초와 초피 잎의 화학성분
Food Science and Preservation
2000 .06
한국산 초피와 산초의 화학성분
한국식품과학회지
1996 .02
초피(Zanthoxylum piperitum DC)의 과피와 잎의 방향성분
한국식품과학회지
1989 .08
산초(Zanthoxylum piperitum)유의 지방산 성분과 특성
한국산림휴양학회 학술발표회 자료집
2013 .04
산초(Zanthoxylum schinifolium) 추출물과 초피(Zanthoxylum piperitum) 정유의 꽁치과메기 산패 억제 효과
한국식품영양과학회지
2009 .12
Analysis of Aroma Components from Zanthoxylum
Food Science and Biotechnology
2008 .06
국내산 초피와 산초의 산업적 활용 가능성: 고당으로 유도된 뇌신경세포 독성에 대한 추출물의 보호 효과
한국식품과학회지
2020 .06
Vibrio parahaemolyticus에 대한 산초 추출물의 항균활성
한국식품영양과학회지
2004 .03
Antibacterial Activity of Essential Oils from Zanthoxylum piperitum A.P. DC. and Zanthoxylum schinifolium
Food Science and Biotechnology
2008 .02
초피(Zanthoxylum piperitum A.P. DC.) 추출물의 항균활성
한국식품영양과학회지
2000 .12
Volatile Compounds of Zanthoxylum piperitum A.P. DC.
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Oxidative Stability and Anti-Inflammatory Effect according to Pre-Treatment Conditions of Zanthoxylum schinifolium
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
[P8-99] The Antioxidative and Immunomodulatory Effects of Zanthoxylum Schinifolium Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P1-21] Change of the Volatile Organic Compounds from Irradiated Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Antimicrobial Activities of Ethanol Extracts of Lindera obtusiloba and Zanthoxylum piperitum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P2-17] Variety of Volatile Aroma Components from Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Phenolic Compounds and Anti-Wrinkling Activity of Ethanol Extracts from Seeds of Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
초피추출물의 항균특성
한국식품영양과학회지
1999 .04
Antioxidant Activity according to Various Samples Extracted from Different Ethanol Solvents Conditions of Zanthoxylum Schinifolium Pericarp and Stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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