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이용수
Abstract
Introduction
Material and Methods
Results and Discussion
References
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[NS-3] Development of Rice Cakes with Increased Shelf Life and Texture Using Curdlan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
어묵의 유통기한 예측모델의 개발
한국식품영양과학회지
2013 .05
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
Caking in food powders
Food Science and Biotechnology
2007 .06
보리순 분밀의 첨가가 Yellow Layer Cake의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .12
감(Diospyros kaki, Thumb)잎차의 화학 성분
한국식품영양과학회지
1995 .10
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
The Effect of Particle Size of Persimmon on Antioxidant Activities of Persimmon By-product Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Quality and Antioxidant Properties of Sponge Cakes Incorporated with Black Tea Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
전처리 조건이 감잎차의 품질 향상에 미치는 영향
Food Science and Preservation
1999 .12
Variation of Antioxidant Activity of Persimmon Leaf at Different Harvest Time
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Long Shelf-life 특성검정을 위한 기준 확립
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
천연 항산화제 첨가에 따른 식물성 크림의 유통기간 연장
한국식품영양과학회지
2011 .05
Effect of High Hydrostatic Pressure(HHP) Processing on the Shelf Life of Garaeduk (Korean Rice Cake)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
키토산 처리에 의한 흰떡과 생면의 저장성 연장
한국식품과학회지
2000 .08
Comparison of Shelf-life by Leaf Lettuce Cultivars During Storage
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
유과 저장성 향상을 위한 산소 차단 포장시험
한국식품과학회지
1993 .06
기능성 음료의 유통기간 예측
Food Science and Preservation
2006 .04
[P3-27] The Effect of Oyster Shell Powder on the Extension of the Shelf Life of Tofu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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