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Leaf Shape Index, Growth, and Phytochemicals in Two Leaf Lettuce Cultivars Grown under Monochromatic Light-emitting Diodes
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Effect of MA Packaging by Different Storage Temperature on Freshness of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Evaluation of Natural Salt Concentrations on Lettuce (Lactuca sativa L.) Growth, Soil pH and EC in vitro
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
안토시아닌 발현이 좋고, 저온기 다수성 잎상추 ‘미선’ 육성
한국육종학회지
2015 .01
A comparative study of pesticide residues in leafy lettuce and head lettuce
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Comparison of Lettuce Growth Characteristics according to Carbon Dioxide Concentration
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Classification of Lettuce Varieties based on Machine Learning
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Evaluation of Yield and Qualities of Lettuce (Latuca sativa L.) Applied with Chlorella fusca in Summer Season
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Effect of an Organic Liquid Fertilizer on Growth and Qualities of Lettuce (Latuca sativa L.) in the Greenhouse
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
Effect of Ethylene Absorbent and MA Packaging on Quality Changes of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Changes in quality characteristics according to storage period of treated cabbage and lettuce by type of cleaning agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Breeding of Good Red leaf Expression lettuce ‘Jinhongmi’
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effects of Ethylene on lettuce Growth of Different Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Growth, Photosynthetic and Antioxidant Parameters of Two Lettuce Cultivars as Affected by Red, Green, and Blue Light-emitting Diodes
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Enhancement of Natural Rubber Biosynthesis in Lettuce(Lactuca sativa L) Plants
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
A Genome-wide Association Study using the K-lettuce Diversity Panel Identifies Lettuce Bolting and Flowering Emergence-related Natural Variations for the Warm Growing Season in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Change of quality characteristics of Korean three potato cultivars under different storage condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 재배 상추로부터 UPLC-DAD-QToF/MS를 이용한 페놀화합물 성분 비교 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
Effects of Antioxidant on the Shelf-life Extension of Wasabi during Storage at Room Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Mapping of QTLs Controlling Leaf Color in Lettuce (Lactuca sativa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
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