지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Shelf-Life Extension of Rice Cake by the Addition of Persimmon Leaf Tea Powder
Food Science and Biotechnology
2005 .04
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
어묵의 유통기한 예측모델의 개발
한국식품영양과학회지
2013 .05
도복미를 이용한 쌀 단백질 복합 필름의 제조
한국식품과학회지
2010 .10
Improving the Surface Functionality of Curdlan by Conjugation with Unfolding Protein through Naturally Occurring Maillard Reaction
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .12
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Caking in food powders
Food Science and Biotechnology
2007 .06
당류 및 유화제 첨가농도에 따른 찹쌀떡 저장 중 물성 변화
Food Science and Preservation
2012 .08
Long Shelf-life 특성검정을 위한 기준 확립
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Effect of High Hydrostatic Pressure(HHP) Processing on the Shelf Life of Garaeduk (Korean Rice Cake)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
기능성 음료의 유통기간 예측
Food Science and Preservation
2006 .04
The Effect of Physicochemical Characteristics of Glutinous Rice Varieties on the Texture of Glutinous Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
호박 설기떡의 저장성에 미치는 변형기체포장의 영향
Food Science and Preservation
2010 .12
Determination of Quality Characteristics and Estimation of the Shelf-Life of Retorted Rice Cake Formulated with Konjac Glucomannan and Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality and Digestibility Characteristics of Rice cake with Heat-moisture Treated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쌀가루전용 품종들의 이화학적 특성 및 설기의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
[P11-20] Effects of Rhodobacter capsulatus Immobilized to Curdlan as a Microbial Support on the Egg Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
식품별 Shelf-life 예측사례
식품과학과 산업
1987 .12
Effect of Starch Hydrolyzing Enzymes on the Textural Properties of Rice Cake
Food Science and Biotechnology
1995 .09
0