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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Characteristics of Taste Components of Chongkukjang Fermented with Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Effects of Soaking Solution on Molecular Properties, Solubility, Liquid Holding Capacity, and Viscosity of Soybean Proteins during the Chongkukjang Fermentation
Food Science and Biotechnology
2004 .12
청국장의 생리활성과 산업적 적용
식품과학과 산업
2005 .06
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 청국장의 생리활성
식품산업과 영양
1999 .10
[P10-207] Antiobesity Effects of Chongkukjang in C57BL/6J Mice Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Chongkukjang Mucilage Stimulates Immunohistochemical Activities of Gastrointestinal Tract in Rats
Food Science and Biotechnology
2005 .12
자발성 고혈압 흰쥐에서 찐콩과 청국장 분말의 혈압 및 지질대사 개선 효과
한국식품영양과학회지
2003 .08
Purification and Characteristics of Fibrinolytic Enzyme from Chongkukjang
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
Characteristic Flavor Compounds of Commercial Soybean Paste
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
Effects of sex and line on volatile flavor compound contents in Korean native chicken breast meat
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
세계 식품 향료시장의 환경과 법적규제
식품과학과 산업
2017 .12
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of the Flavor Compounds in Korean-bred Strawberry Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Flavor Compound Analysis by Extraction Methods and Antioxidant Activity from Rosa hybrida
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
라면의 저장중 생성되는 Flavor 화합물의 종류 및 양적 변화
한국식품과학회지
1993 .02
[특집 : 식품 향기성분의 연구동향] 새로운 식품향 제조방법으로서의 Reaction Flavor 기술
식품산업과 영양
2001 .08
Determination of orthonasal threshold of key volatile flavor compounds responsible for traditional doenjang flavor in two different matrices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Flavor Compounds of Dongchimi Soup by Different Fermentation Temperature and Salt Concentration
Food Science and Biotechnology
2001 .06
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