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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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The Quality Characteristics of Vinegar Prepared with Different Forms of Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
클로렐라 분말을 첨가한 물김치의 제조와 품질특성
Journal of applied biological chemistry
2014 .01
모과 추출액이 물김치의 품질 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .10
저염 물김치의 미생물균총 특성
한국식품과학회지
1999 .04
염농도 및 발효 온도가 물김치의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .04
식초와 다슬기회분을 이용하여 제조한 초산칼슘의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2004 .03
Combination Pretreatment of Calcium and Vitamin C to Enhance the Firmness of Kimchi Sterilized with High-dose Gamma Irradiation
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Quality Characteristics of Blueberry Vinegar Beverage Supplemented with Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
진주담치 껍질을 이용한 아세트산 칼슘의 제조와 영양학적 가치
한국식품영양과학회지
1987 .01
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
오미자 물 추출물을 이용한 물김치의 품질특성
한국식품영양과학회지
2008 .10
Volatile Flavor Components in Pumpkin Vinegar
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .06
Changes in Quality Characteristics of Vinegar Fermented by Addition of Black Garlic Using Different Alcohol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
액상칼슘 첨가 김치의 숙성 중 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .12
부산ㆍ경남지역의 향토 별미김치 종류와 특징
한국식품영양과학회지
1995 .10
칼슘 용해도에 미치는 식초의 영향
Food Science and Preservation
2005 .04
An History of the Manufacturing Technology of Korean Native Vinegar : Referred especially on Vinegars which appeared in Old Texts of Korean Agriculture
한국식품과학회지
1971 .04
Calcium Lactate Treatment after Salting of Chinese Cabbage Improves Firmness and Shelf - life of Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
Comparison of Fermentation Characteristics of the Main Types of Chinese Cabbage Kimchi
Food Science and Biotechnology
1996 .06
정치배양 및 시판 현미식초의 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2012 .04
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