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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
Reference
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Monascus spp. 를 이용한 콩 메주의 효소활성에 미치는 쌀 첨가효과
Food Science and Preservation
2001 .12
배지에 따른 Genus Monascus의 증식도와 색소함량
Food Science and Preservation
2002 .12
Changes of Monascus Pigment and Monacolin K Contents of Red Yeast Rice according to Rice Varieties and Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Components and Antioxidant Activity of Extracts Derived from Monascus-fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Production of Red Pigment by Using Protoplast Fusion of Monascus anka
한국식품과학회지
1989 .02
Monascus 배양물의 첨가급여가 산란계의 난황과 계육 및 혈청의 콜레스테롤 함량에 미치는 영향
한국가금학회지
2003 .12
Quality Characteristics of Muffins Added with Fucoidan Red Yeast (Monascus purpureus) Rice Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
액체배양에 의한 Monascus rubber의 적색 색소 생산을 위한 최적 배양 조건에 관한 연구
Food Science and Preservation
2004 .03
Bioactive compositions and antioxidant activity of vinegar brewed from Monascus-fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of New Edible Pigments using Monascus spp
한국식품영양학회지
2019 .01
Comparison of Antioxidant Potentials in Methanolic Extracts from Soybean and Rice Fermented with Monascus sp.
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Pharmacological Activity of Fermented Coffee Bean with Monascus ruber by Solid Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Monascus sp.를 이용한 간장의 제조
Applied Biological Chemistry
1997 .01
홍국쌀 첨가 소시지의 품질 특성
Food Science and Preservation
2013 .12
Natural Occuring Levels of Citrinin and Monacolin K in Korean Monascus Fermentation Products
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Production of Red Pigment by Mutants of Monascus anka
한국식품과학회지
1989 .02
홍국균(Monascus sp.) 발효콩의 mevinolin 생산 조건
한국식품과학회지
2006 .04
Monascus pilosus가 생성하는 색소의 안정성
한국식품과학회지
2002 .08
Monascus anka를 이용한 적포도주 제조
한국식품과학회지
2004 .10
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