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Characteristics of the Red Rice Fermented with Fungus Monascus
Food Science and Biotechnology
2000 .01
배지에 따른 Genus Monascus의 증식도와 색소함량
Food Science and Preservation
2002 .12
Antioxidant Components and Antioxidant Activity of Extracts Derived from Monascus-fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Monascus 배양물의 첨가급여가 산란계의 난황과 계육 및 혈청의 콜레스테롤 함량에 미치는 영향
한국가금학회지
2003 .12
Effect of Monascus-Fermented Soybean Extracts on Antioxidant and Skin Aging-Related Enzymes Inhibitory Activities
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Bioactive compositions and antioxidant activity of vinegar brewed from Monascus-fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Monascus속 곰팡이를 이용한 메주의 재료에 따른 색소함량
한국식품영양과학회지
2001 .12
Monascus sp.를 이용한 간장의 제조
Applied Biological Chemistry
1997 .01
Natural Occuring Levels of Citrinin and Monacolin K in Korean Monascus Fermentation Products
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Monascus pilosus가 생성하는 색소의 안정성
한국식품과학회지
2002 .08
홍국균(Monascus sp.) 발효콩의 mevinolin 생산 조건
한국식품과학회지
2006 .04
Enzyme Activities and Inhibitory Effect on Angiotensin Converting Enzyme of Monascus-Koji for the Kochujang Production
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Comparison of Antioxidant Potentials in Methanolic Extracts from Soybean and Rice Fermented with Monascus sp.
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Development of New Edible Pigments using Monascus spp
한국식품영양학회지
2019 .01
액체배양에 의한 Monascus rubber의 적색 색소 생산을 위한 최적 배양 조건에 관한 연구
Food Science and Preservation
2004 .03
Production of Red Pigment by Using Protoplast Fusion of Monascus anka
한국식품과학회지
1989 .02
Monascus pilosus 코오지로 담근 간장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2002 .03
Pharmacological Activity of Fermented Coffee Bean with Monascus ruber by Solid Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Potential Effect of Monascus-fermented Soybean Extracts on Alkaline Phosphatase Activity of Human Osteoblast-like Cells
Food Science and Biotechnology
2008 .04
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