지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
서론
실험재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Analysis of Methionine Oxidation in Myosin Isoforms in Porcine Skeletal Muscle by LC-MS/MS Analysis
한국축산식품학회지
2016 .01
Relationships between Myosin Light Chain Isoforms, Muscle Fiber Characteristics, and Meat Quality Traits in Porcine Longissimus Muscle
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Development of Immunological method for Monitoring physico-chemical changes of Muscle Myosin. I . Establishment and preliminary application of Ci-ELISA to myosin subfragments
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Red muscle과 White muscle의 근원섬유단백질의 특성의 비교
한국식품과학회지
1986 .06
Red Muscle과 White Muscle의 근섬유간 지방질의 조성 비교
한국식품과학회지
1989 .08
Red muscle과 white muscle의 근원섬유단백질의 열안정성
한국식품과학회지
1986 .06
닭고기의 근원섬유 단백질에 관한 연구 - 2. 골격근 부위별로 추출한 근원섬유, 액토미오신 및 미오신의 ATPase 활성 비교
한국식품영양과학회지
1985 .03
Comparison of Characteristics of Myosin Heavy Chain-based Fiber and Meat Quality among Four Bovine Skeletal Muscles
한국축산식품학회지
2016 .01
담수어와 해수어의 근원섬유단백질의 특성 비교
한국식품영양과학회지
1999 .04
어류 Myosin의 분자구조와 환경온도 적응성에 관한 연구
한국축산식품학회 학술발표초록집
1995 .01
Fundamental Research on the Changes of Immunoreactivity (IR) of Bivi Myosin Molecules by $^{60}CO$ ${\gamma}-Irradiation$
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Competitive Indirect ELISA를 이용한 Bovine Myosin의 동결 변성도 측정
한국식품과학회지
1998 .08
이차원전기영동법을 이용한 과 간의 white muscle red muscle단백질 발현양상의 비교분석
한국축산학회지
2003 .01
Proteome Analysis of Porcine White and Red Muscle Types
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Immunological Approachment for Monitoring the Conformational Changes of Bovine Myosin Molecules by Heating in the Different pH Conditions
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Analysis of Myosin Heavy Chain Isoforms from Longissimus Thoracis Muscle of Hanwoo Steer by Electrophoresis and LC-MS/MS
한국축산식품학회지
2014 .01
Overview of muscle metabolism, muscle fiber characteristics, and meat quality
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Green Tea Maintains Antioxidative Defense Enzyme Activities and Protects Against Lipid Peroxidation in Rat Gastrocnemius Muscles After Aerobic Exercise
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
Muscle Fiber Typing in Bovine and Porcine Skeletal Muscles Using Immunofluorescence with Monoclonal Antibodies Specific to Myosin Heavy Chain Isoforms
Food science of animal resources
2020 .01
0