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Effects of Deep Freezing Temperature for Long-term Storage on Quality Characteristics and Freshness of Lamb Meat
한국축산식품학회지
2018 .01
Quality Attribute of Frozen Peach according to Varieties and Freezing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Freezing and Fermentation Curves of the Dough Frozen at the Different Freezing Condition
Food Science and Biotechnology
2002 .04
Processing Conditions and Quality Stability of Precooked Frozen Fish Foods during Frozen Storage : I. Processing Conditions and Quality Stability of Mackerel Steak during Frozen Storage
한국식품과학회지
1982 .12
냉동 조건에 따른 양파의 이화학적 특성 및 영양성분 변화
한국식품영양과학회지
2014 .07
국내산 농산물의 과냉각 및 동결점 분석
Food Science and Preservation
2016 .06
동결속도에 따른 닭고기의 냉동 저장중 이화학적 변화
한국가금학회지
1987 .11
Changes in Ultrastructure and Sensory Characteristics on Electro-magnetic and Air Blast Freezing of Beef during Frozen Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
반죽의 냉동과 저장 조건에 따른 빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2002 .06
대형할인매장에서의 냉장.냉동식품 판매대의 설정온도와 판매식품 표면온도 비교 및 온도분포 분석
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
균온처리 동결에 의한 식육의 저장중 품질변화
한국식품과학회지
1999 .06
식품의 동결중에 생성되는 빙결정에 미치는 동결조건의 영향
한국식품영양과학회지
1992 .05
동결속도에 따른 쇠고기의 냉동저장중 이화학적 변화
한국식품과학회지
1988 .06
Quality changes in Ripened Rubus coreanus Miquel during frozen storage with immersion freezing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Physicochemical and Sensory Properties of Hanwoo Beef (1+) during Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
반건조 고추의 냉동저장 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2010 .02
다중회귀분석에 의한 식품의 동결시간 예측
한국식품과학회지
1998 .04
동결방법에 따른 냉동 과일의 내부압력 변화
Food Science and Preservation
2003 .12
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