지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Ethanol Fermentation of Corn Starch by a Recombinant Saccharomyces cerevisiae Having Glucoamylase and α-Amylase Activities
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
Cloning, characterization and expression of glucoamylase gene from ectomycorrhizal basidomycete, Tricholoma matsutake
한국버섯학회지
2011 .01
Fermentation Characteristics of Brewing Yeast HCS with Glucoamylase Expression by Rare Mating and Beer Analysis
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Glucoamylase from a Newly Isolated Aspergillus niger FME: Detergent-Mediated Production, Purification, and Characterization
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Enhanced Production and Partial Purification of Glucoamylase from Mutated Bacillus sp. FME
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Yeast Cloning Vectors and their Application to the Development of Starch-fermenting Yeast
Applied Biological Chemistry
1988 .01
Rhizopus oryzae로 부터 精製한 두가지형의 Glucoamylase의 各種基質의 加水分解
한국식품과학회지
1984 .12
Rhizopus oryzae로부터 정제한 두가지형의 Glucoamylase의 酵素的 特性
한국식품과학회지
1984 .12
Effects of Environmental Variables on Expression and Secretion of Cloned Invertase from Recombinant Saccharomyces cerevisiae
Food Science and Biotechnology
1995 .06
Thermal Resistance of Saccharomyces cerevisiae, a Brewing Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Purification and Characterization of Kluyveromyces marxianus Inulinase from Recombinant Saccharomyces cerevisiae
Food Science and Biotechnology
1998 .03
Cryptococcus laurentii Y-23의 glucoamylase와 exopolygalacturonase의 동시발효에 미치는 유도기질의 영향
한국식품과학회지
2000 .08
신품종 갈색양송이 ‘다향’의 화학성분과 항산화활성 및 α-Glucoamylase 저해활성
한국식품영양과학회지
2011 .08
Characteristics and Applications of Immobilized Glucoamylase
Applied Biological Chemistry
1985 .01
Characterization and Application of a Novel Thermostable Glucoamylase Cloned from a Hyperthermophilic Archaeon Sulfolobus tokodaii
Food Science and Biotechnology
2005 .12
감 즙으로부터 에탄올 생산을 위한 Saccharomyces cerevisiae 의 고정화 조건
Food Science and Preservation
1999 .06
Herpetosiphon geysericola 균주의 Amylase 생성
한국식품영양과학회지
1985 .05
새송이버섯 발효에 Saccharomyces Cerevisiae의 영향 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
0