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Glucoamylase from a Newly Isolated Aspergillus niger FME: Detergent-Mediated Production, Purification, and Characterization
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Cloning, characterization and expression of glucoamylase gene from ectomycorrhizal basidomycete, Tricholoma matsutake
한국버섯학회지
2011 .01
Production and Characteristics of Foreign Glucoamylase from Recombinant Saccharomyces cerevisiae
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Cellulolytic Enzymes Production from Submerged Fermentation of Different Substrates by Newly Isolated Bacillus spp. FME
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Fermentation Characteristics of Brewing Yeast HCS with Glucoamylase Expression by Rare Mating and Beer Analysis
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Rhizopus oryzae로부터 정제한 두가지형의 Glucoamylase의 酵素的 特性
한국식품과학회지
1984 .12
Rhizopus oryzae로 부터 精製한 두가지형의 Glucoamylase의 各種基質의 加水分解
한국식품과학회지
1984 .12
Cryptococcus laurentii Y-23의 glucoamylase와 exopolygalacturonase의 동시발효에 미치는 유도기질의 영향
한국식품과학회지
2000 .08
Ethanol Fermentation of Corn Starch by a Recombinant Saccharomyces cerevisiae Having Glucoamylase and α-Amylase Activities
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
Characteristics and Applications of Immobilized Glucoamylase
Applied Biological Chemistry
1985 .01
신품종 갈색양송이 ‘다향’의 화학성분과 항산화활성 및 α-Glucoamylase 저해활성
한국식품영양과학회지
2011 .08
Characterization and Application of a Novel Thermostable Glucoamylase Cloned from a Hyperthermophilic Archaeon Sulfolobus tokodaii
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Yeast Cloning Vectors and their Application to the Development of Starch-fermenting Yeast
Applied Biological Chemistry
1988 .01
Factors Affecting Production of β-1,3-Glucanase from Bacillus sp.
Food Science and Biotechnology
1996 .03
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
Herpetosiphon geysericola 균주의 Amylase 생성
한국식품영양과학회지
1985 .05
Bacillus sp. K-1과 변이주들에 의해 생산된 Biopolymer의 물성에 미치는 온도 및 농도의 영향
Food Science and Preservation
1997 .12
Effects of Raw Materials and Various Molds on the Production of Koji
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
The Growth Inhibitory Effect of Bacillus sp. Isolated from Meju on Bacillus cereus and Purification of Its Antimicrobial Compound
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Bacillus sp. SP-KSW3를 이용하여 제조한 된장 발효 과정중의 효소 활성 및 기능성의 변화
Food Science and Preservation
2007 .10
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