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이용수
Abstract
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Materials and Methods
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References
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한국의 Cheese 생산에 대하여
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1983 .01
Determination of Milk Protein Hydrolysis in Cheese by Trichloroacetic Acid and Phosphotungstic Acid Soluble Nitrogen
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1994 .12
치즈 제품의 조직특성 및 규격연구
한국축산식품학회지
2003 .01
Characteristics of Gouda Cheese Supplemented with Chili Pepper Extract Microcapsules
한국축산식품학회지
2017 .01
INFLUENCES IN THE DEVELOPMENT OF THE CHEESE MARKET IN KOREA
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Characteristics of Gouda cheese supplemented with fruit liquors
한국축산학회지
2015 .01
가공 Cheese와 그전망
식품공업
1980 .01
치이즈 熟成에 關한 硏究 : 第5報 Gouda-type 치이즈의 窒素化合物의 變化
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1976 .06
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2004 .03
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2019 .01
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2018 .01
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1984 .01
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2003 .01
Comparative Evaluation of the Nutritional, Rheological and Sensory Properties of Vegan Cheese and Commercial Dairy Cheese
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2018 .10
Effect of Lactobacillus casei AHU 1055 on the Fermentation and Flavor of Cheddar Cheese Slurries
Food Science and Biotechnology
1992 .12
반응 표면분석에 의한 Imitation Cheese의 조직감 형성
한국식품과학회지
1985 .10
Quantitative SPME Analysis of Free Fatty Acids Composition of Gouda Cheese Made with Cow"s Milk Grazed on High Mountain Grasslands of Pyeongchang Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Monitoring of Making Cheese Process by Acoustic Non-Linear Parameter
한국농업기계학회 International Conference
1996 .01
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