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저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
Effect of Low Temperature Storage on Proteolytic and Antioxidant Activities of Fresh Pineapple and Kiwi Juices Extracted by Slow-speed Masticating Household Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Hepatoprotective Effect of Fresh Grape Juice Prepared by a Low-Speed Masticating Juicer in db/db Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Analysis of Antioxidant Effects in Ethanol Extract of Fresh Tangerine, Cherry Tomato, Orange Paprika and Mixed Squeeze Juice Using a Slow-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Evaluation of Apple Pomace and Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Browning and Enzyme Activity of Fresh-cut Apple by Rice Bran Extract Treatment during Low Temperature Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Prevention of Browning Reaction on Red Beet ( Beta vulgaris) Juice Using Ascorbic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Browning Prediction Model Using AI and Machine Learning-Based Visual Processing for ‘Fuji’ Apple
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Total Phenol, Ascorbic Acid Contents and Browning Degree of Various Apple Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
저속압착방식으로 착즙한 파인애플 및 키위 주스의 저온저장 조건에 따른 단백질분해효소 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2016 .09
Sensory Qualities and Volatile Flavor Profiling of Commercial Apple Juices in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The development of a new type of functional fresh apple juice using prebiotic fibers, ginger extract, and cardamom essential oil: Antioxidant capacity and chemical analysis
Food Science and Preservation
2023 .10
Quality and sensory characteristics of bread added with "Fuji" apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Validation of the external preference mapping for the sensory characteristics using intensity scales and rate-all-that-apply (RATA): A case study of apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
감자의 Genotype에 따른 효소적 갈변특성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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