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이용수
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재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
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문헌
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꽃양배추 색소 추출액의 유동특성
한국식품과학회지
2001 .04
Kinetics of Thermal Degradation of Anthocyanin Pigment Solutions Driven from Red Flower Cabbage
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Evaluation of Red Pigment of Cockscomb Flower in Model Food Systems as a Natural Food Colorant
한국식품과학회지
1986 .10
붉은 양배추 새싹의 생육, 안토시아닌 함량 및 추출방법에 미치는 온도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Development of Stable Red Colored Anthocyanins Rich Chinese Cabbage (Brassica rapa) through Introgression of Genes from Red Cabbage (Brassica oleracea)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Red Pigment of the Korean Cockcomb Flower : Color Stability of the Red Pigment
한국식품과학회지
1989 .06
Preservative Techniques for Exchanging Internal Moisture to Make a Processed Flower Having Natural Pigments
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Extending the Shelf Life of Red Cabbage Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Antioxidant Activity of Red Chinese Cabbage Extracts and Their Color Properties according pH
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Regulation of Flower Anthocyanin Expression by Phosphorus Content in Petunia corolla
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
한국산 유색감자 색소의 특성 및 안정성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2004 .11
배추 속잎의 黄色色素의 分離 및 맛과의 關係
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1994 .12
Changes of Anthocyanins, Total Phenolic Content, and Antioxidant Activity among Red Cabbage Cultivars as Affected by Open-field, Net-tunnel, and Rain-shelter
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
천연색소로서 한국산 유색미 안토시아닌의 안정성 연구
한국식품과학회지
1997 .04
화형이 예쁜 적색 장미 ‘드림레드’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
권두언-식용색소(Food Colorants)의 개발과 활용
식품기술
1997 .01
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
오디 anthocyanin 색소의 추출 및 저장 안정성
Journal of applied biological chemistry
2014 .01
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