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요약
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문헌
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Bifidobacterium에 의한 당근발효
한국식품과학회지
1997 .06
Properties of BE0623 to serve as a growth factor of Bifidobacterium
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
시판 지방성가공식품의 지질함량과 지방산조성 (Ⅰ) - 쵸코렛을 중심으로 -
한국식품영양과학회지
1994 .05
개량된 Bifidobacterium의 선택배지 개발
한국식품과학회지
1994 .10
Development of Bifidobacterium with Improved Probiotic Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
유아용 생균제 개발을 위한 Bifidobacterium spp.의 선발
한국식품과학회지
2004 .10
RAPID IDENTIFICATION OF Bifidobacterium strains BY PCR
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
생균제용 Bifidobacterium의 생리적 특성
한국축산식품학회 학술발표초록집
1999 .01
Antimicrobial Effect of Bifidobacterium breve and Bifidobacterium infantis against Salmonella Typhimurium KCTC 1925 and E. coli O157:H7 ATCC 43895
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Survival of Double-Microencapsulated Bifidobacterium breve in Milk in Simulated Gastric and Small Intestinal Conditions
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
Comparison of Bifidobacteria Selective Media for the Detection of Bifidobacteria in Korean Commercial Fermented Milk Products
한국축산식품학회지
2010 .01
Bifidobacterium과 기타 장내 세균에 의한 두유 배양 비교
한국식품과학회지
1993 .12
Bifidobacterium breve의 성장 특성과 생존력에 미치는 배양조건의 영향
한국식품과학회지
1996 .06
Bifidobacterium lactis를 이용한 기능성 김치의 특성
한국식품과학회지
2003 .10
한국인유래의 Amylolytic Bifidobacterium에 의한 쌀발효
한국식품과학회지
1997 .06
한국인 장관과 유산균 식품 유래 Bifidobacterium의 항생제 내성 특성
한국식품과학회지
2006 .04
Effect of Bifidobacterium-fermented Soy Hypocotyls Intake on the Composition of Human Large Intestinal Bacteria in the Elderly
Food Science and Biotechnology
2003 .04
비피더스발효를 위한 쌀당화액 제조공정의 최적화
Applied Biological Chemistry
1998 .01
OPTIMIZATION OF PCR FOR RAPD ANALYSIS OF BIFIDOBACTERIUM SPP.
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
Effect of Formate on the Morphology and Acid Production of the Bifidobacterium Species
Food Science and Biotechnology
1999 .10
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