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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Sansevieria laurentii의 엽 조직 배양에 관한 연구
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1982 .02
Production and Characteristics of Foreign Glucoamylase from Recombinant Saccharomyces cerevisiae
Food Science and Biotechnology
1995 .12
Cloning, characterization and expression of glucoamylase gene from ectomycorrhizal basidomycete, Tricholoma matsutake
한국버섯학회지
2011 .01
Glucoamylase from a Newly Isolated Aspergillus niger FME: Detergent-Mediated Production, Purification, and Characterization
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Enhanced Production and Partial Purification of Glucoamylase from Mutated Bacillus sp. FME
Applied Biological Chemistry
2009 .01
Fermentation Characteristics of Brewing Yeast HCS with Glucoamylase Expression by Rare Mating and Beer Analysis
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Rhizopus oryzae로 부터 精製한 두가지형의 Glucoamylase의 各種基質의 加水分解
한국식품과학회지
1984 .12
Rhizopus oryzae로부터 정제한 두가지형의 Glucoamylase의 酵素的 特性
한국식품과학회지
1984 .12
Enzymatic Solubilization of Cell Wall Materials from Apple Pomace
Food Science and Biotechnology
2002 .12
Characteristics and Applications of Immobilized Glucoamylase
Applied Biological Chemistry
1985 .01
신품종 갈색양송이 ‘다향’의 화학성분과 항산화활성 및 α-Glucoamylase 저해활성
한국식품영양과학회지
2011 .08
Characterization and Application of a Novel Thermostable Glucoamylase Cloned from a Hyperthermophilic Archaeon Sulfolobus tokodaii
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Ethanol Fermentation of Corn Starch by a Recombinant Saccharomyces cerevisiae Having Glucoamylase and α-Amylase Activities
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
Herpetosiphon geysericola 균주의 Amylase 생성
한국식품영양과학회지
1985 .05
Yeast Cloning Vectors and their Application to the Development of Starch-fermenting Yeast
Applied Biological Chemistry
1988 .01
Effects of Raw Materials and Various Molds on the Production of Koji
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
Herpetosiphon geysericola 균주의 Amylase 부분정제 및 특성
한국식품영양과학회지
1987 .05
농산폐자원의 발효기질화 또는 직접 이용에 관하여
한국식품영양과학회지
1973 .03
비피더스발효를 위한 쌀당화액 제조공정의 최적화
Applied Biological Chemistry
1998 .01
향미찹쌀전분의 이화학적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2001 .10
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