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Storage stability of dry-aged beef: the effects of the packaging method and storage temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .06
The Antimicrobial Activity of Electrolyzed Oxidizing Water against Biogenic Amine High Producing Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Efficacy of Electrolyzed Water on Microbial Reduction and Quality of Washed Apples
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Microbial Quality and Germination Rate of Seeds Treated with Slightly Acidic Electrolyzed Water
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
식품첨가제를 첨가한 전해산화수의 세정효과
Food Science and Preservation
2002 .06
전해산화수를 이용한 수출용 깐밤의 저장성 향상
Applied Biological Chemistry
1998 .01
Multiple combination of slightly acidic electrolyzed water with chemical and physical treatment to improve the microbial quality and extend shelf life of fresh fruits during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effects of Natural Antioxidants on Protein Oxidation, Lipid Oxidation, Color, and Sensory Attributes of Beef Patties during Cold Storage at 4℃
한국축산식품학회지
2018 .01
전기분해수 처리에 의한 딸기의 살균 효과 및 저장 중 품질변화
Food Science and Preservation
2006 .06
산화 촉진 조건에서 한우육의 항산화효소 활성, 지방산화 및 향기패턴의 관계
한국축산식품학회지
2012 .01
[P1-01] Effects of Green Tea and Japanese Apricot Powders on the Color and Lipid Oxidation of Irradiated Ground Beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
다양한 전기분해수 세정처리에 따른 깻잎의 저장중 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2005 .12
Effect of Dietary Rhus verniciflua Stokes on the Water Holding Capacity, Color Stability, and Lipid Oxidation of Hanwoo (Korean Cattle) Beef during Cold Storage after Thawing
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
Effects of Flour Storage Conditions on the Lipid Oxidation of Fried Products during Storage in the Dark
Food Science and Biotechnology
2006 .06
[P6-06] Properties and Bactericidal Activity of Strong Acid Electrolyzed Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Detecting Toxicity in Water Using Sulfur-Oxidizing Bacteria
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2009 .10
전해산화수에 의한 상치의 세척방법별 제균효과와 저장중 품질변화
한국식품과학회지
1999 .12
격막 방식에 따라 제조한 전해수의 세척 및 보관 효과
Food Science and Preservation
2004 .06
Changes in the Physicochemical Properties and Functional Components of Uncooked Foods Treated with Electrolyzed Water
Food Science and Biotechnology
2008 .02
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