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이용수
서론
감각의 측정 과정
감각검사에서 산출되는 데이터의 종류
척도 사용 시 고려 사항
결론
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
척도가 소비자 기호도 반응에 미치는 영향: 5점척도, 변형된 5점척도, 9점척도
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Quest for Improving Validity in Consumer Sensory Measurement Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sensory evaluation research of meat product using sensory quality factors and industrial utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
장미의 환경 이미지에 따른 선호도, 인식, 감각 반응 분석
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
상추 생육 단계 이미지에 따른 선호도, 인식, 감각 반응 분석
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
산업체에서 제품 개발을 위한 감각과학의 활용과 소비자 연구 : 다류와 화장품 분야를 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Consumer testing beyond the sensory facility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Understanding sensory perception and acceptance of food using brain imaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on Sensory Characteristics of Korean Native Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Qualitative and Quantitative Consumer Sensory Evaluation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식품 산업체에서 활용 가능한 카타(CATA) 평가법의 최신동향
식품과학과 산업
2019 .03
Trends in sensory evaluation for quality analysis of agricultural food products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Application of Consumer and Sensory Research in the Development of Plant Based Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Recent Applications of Potentiometric Electronic Tongue and Electronic Nose in Sensory Evaluation
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
Consumer Acceptance of Alternative Proteins: the Role of Sensory Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
감각과학을 접목한 산업체에서의 제품 개발 : 다류와 화장품 분야
식품산업과 영양
2016 .06
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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