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Abstract
서론
본론
요약 및 결론
참고문헌
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감각과학을 접목한 산업체에서의 제품 개발 : 다류와 화장품 분야
식품산업과 영양
2016 .06
‘감각·소비자과학’이란?
식품과학과 산업
2019 .03
Sensory evaluation research of meat product using sensory quality factors and industrial utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Sensory evaluation and food innovation: a new multi-step sensory profiling to quantify product attributes determining consumer satisfaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Trends in sensory evaluation for quality analysis of agricultural food products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
해외 시장 공략을 위한 감각·소비자과학의 활용
식품과학과 산업
2019 .03
The Quest for Improving Validity in Consumer Sensory Measurement Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Consumer testing beyond the sensory facility
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Application of Consumer and Sensory Research in the Development of Plant Based Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Qualitative and Quantitative Consumer Sensory Evaluation Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Consumer Acceptance of Alternative Proteins: the Role of Sensory Science
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of low-sodium kimbap product development through consumer sensory analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
식품 산업체에서 활용 가능한 카타(CATA) 평가법의 최신동향
식품과학과 산업
2019 .03
Consumer’s Sensory Perception of Natural Ingredients through Cross-Cultural Comparison
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of sensory test conditions and cooking methods on consumer acceptance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of appreciation: The effect of repeated exposures and education on ideal sensory representation of black tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on Sensory Characteristics of Korean Native Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Recent Applications of Potentiometric Electronic Tongue and Electronic Nose in Sensory Evaluation
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .12
The Performance on Rice Industry and Future Role by Quantification of Sensory Perception
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A study on the characteristics of products based on the polymer manufacturing and molding methods using agricultural by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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