지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2005
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Chlorine Dioxide Treatment on Microbial Growth and Qualities of Chicken Breast
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
전자선 조사가 진공 포장된 계육 가슴살의 미생물학적 변화 및 품질에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2005 .01
[P5-18] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Microbial Populations in Chicken Cage Litter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Chlorine Dioxide (ClO₂) Treatment on Postharvest Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[P4-07] Effect of Chlorine Dioxide Treatment on the Qualities of Saury during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P4-13] Effect of Chlorine Dioxide Treatment on Microbial Growth and Qualities of Fish Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Comparison of the Quality of the Chicken Breasts from Organically and Conventionally Reared Chickens
한국축산식품학회지
2009 .01
CO와 N 혼합 비율에 따른 포장 닭고기 가슴육의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2011 .01
[OP-12] Aqueous Chlorine Dioxide Treatment for Sanitization of Chicken during Slaughtering Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P4-19] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Microbial Growth and Qualities of Strawberries during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P4-11] Eflect of Gamma and Electron Beam Irradiation on the Microbial Growth and Qualities of Vacuum-Packaged Chicken Breast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
The Effect of Gaseous Chlorine Dioxide in Onion
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
이산화염소수 처리가 삼계용 닭의 저온저장 중 미생물학적 변화 및 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .10
[P2-03] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Decomposition of Pesticide Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Microbial Growth and Qualities of Strawberries During Storage
Food Science and Biotechnology
2007 .12
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P4-20] Effect of aqueous chlorine dioxide treatment on the microbial growth and qualities of iceberg lettuce during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
0