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[P5-55] Screening of Exopolysaccharide (EPS) producing strains from Korean traditional fermented food, Kimchi and Optimization of EPS production condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Volatile Compounds and Antimicrobial Effects of Mustard Seeds and Leaf Mustard Seeds According to Extraction Method
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Functional Investigation of Green leaf mustard and red leaf mustard (Brassica juncea) fraction extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Antimutagenic and Anticancer Effects of Leaf Mustard and Leaf Mustard Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
[S9-1] The Cytotoxic, Antioxidative, and Antihypertensive Activities in Dolsan Leaf Mustard and Its Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
버섯 및 다시마 추출물과 갓의 첨가가 김치의 항산화 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Characterization and Probiotics of Lactobacillus sp Y isolated from Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
마산 , 창원지역 중학생의 김치에 대한 기호도 및 섭취실태
대한영양사협회 학술지
2002 .01
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Isolation and characterization of candidate probiotics from fisheries products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
How to Develop a New Functional Probiotic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
절임조건에 따른 돌산갓의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2011 .08
Probiotic properties of Lactobacillus pentosus KF340 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Probiotics의 산업적 개발 및 소비 동향
축산식품과학과 산업
2013 .01
Extension of Shelf Life of Kimchi by Addition of Encapsulated Mustard Oil
Food Science and Biotechnology
2006 .12
갓 주년재배에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1994 .04
Evaluation of Commercial Probiotics Isolated from Yogurt as a Functional Starter for Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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