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Detection of Eight Different Events of Genetically Modified Maize by Multiplex PCR Method
Food Science and Biotechnology
2006 .02
PCR을 이용한 국내에서 안전성이 확인된 유전자재조합 옥수수의 분석 방법
한국식품과학회지
2003 .12
Event-specific Detection Methods for Genetically Modified Maize MIR604 Using Real-time PCR
Food Science and Biotechnology
2009 .10
실시간중합효소연쇄반응을 이용한 유전자변형 콩 가공식품의 정량분석
한국식품과학회지
2004 .10
Development of a Multiplex Polymerase Chain Reaction Method for Simultaneous Detection of Genetically Modified Soy and Maize
한국식품위생안전성학회지
2010 .01
Case Study for Natural Gene Transfer from Genetically Modified Food to Food Microorganisms
Food Science and Biotechnology
2004 .06
Application of Polymerase Chain Reaction with Disposable Amplicon Detection Device for Identification of Regulatory Gene Introduced into Genetically Modified Maize
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Establishment of Quantitative Analysis Method for Genetically Modified Maize Using a Reference Plasmid and Novel Primers
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .12
유전자변형작물의 개발 현황 및 안전관리 동향
수산해양교육연구
2017 .12
Multiplex Real-Time PCR Kit for Qualitative Detection of Genetically Modified Roundup Ready Soybean
Applied Biological Chemistry
2011 .01
A Study on Improving Genetically Modified Soy Screening Assays using PCR-based Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유전자재조합식품의 인지도 및 수용도에 대한 연차별 비교
한국식품과학회지
2003 .12
Climate Change Effects on the Suitability of an Agricultural Area to Maize Cultivation: a New Land Evaluation Hybrid System for Maize
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Multiplex PCR Detection of 4 Events of Genetically Modified Soybeans (RRS, A2704-12, DP356043-5, and MON89788)
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Validation of Event Specific Quantitative Real-time PCR Method for Unapproved Genetically Modified Potatoes in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
효소면역측정법을 이용한 두부 중의 유전자 재조합 대두단백질 분석
한국식품과학회지
2004 .10
우리나라의 유전변형작물 개발 현황 및 사상-종속 유전 분석
Journal of Plant Biotechnology
2008 .01
Limits of Detection for Genetically Modified Soybean in Doenjang (Korean Fermented Soypaste)
Food Science and Biotechnology
2004 .10
Research on the Allergic Potential of Insecticidal Cry1Ac Proteins of Genetically Modified Rice
Food Science and Biotechnology
2006 .06
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