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2008
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연어 Frame 육의 식품성분 특성
한국식품영양과학회지
2008 .11
Development of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Quality Characteristics of Fish Cake Using Muscle from Salmon Frame
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
[P3-12] Food component characterization of muscle around pectoral fin, salmon fillet processing by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P3-15] Preparation conditions of extracts from salmon frame using an autoclave
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P3-14] Preparation and characterization of seasoned salmon powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
A New Bright Salmon Gladiolus, ‘Salmon Classic’ as s Cut Flower
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
연어 패티의 제조 및 식품학적 품질 특정
Food Science and Preservation
2009 .10
[P3-19] Improvement on yield and functional properties of salmon frame extracts treated in an autoclave using commercial enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
연어 Fillet 부산물인 가슴지느러미 부근 근육의 식품성분 특성
한국식품영양과학회지
2009 .01
[P3-23] Improvement on fish odor of extracts from salmon frames soaked in soybean milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P3-22] Improvement on the Functional Properties of Gomtang-like Product from Salmon Frame Using Commercial Enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
구연산 처리 연어 frame의 연화 후 저장 중 품질 변화
수산해양교육연구
2015 .08
[P3-16] Improvement in the fish odor of extracts obtained from salmon frame using the Maillard reaction treated at high temperature and pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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