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이산화염소가 E. coli O157:H7, Salmonella typhimurium, Listeria monocytogenes의 생존에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .06
[OP-09] Comparison on Inactivation of Escherichia coli O57:H7, Salmonella typhimurium, and Listeria monocytogenes in Alfalfa, Broccoli, and Clover Sprouts by Different Chemical Sanitizers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Inactivation of Listeria monocytogenes and Salmonella typhimurium in sliced ham using electron beam irradiation and fumaric acid treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
A Comparison of Kinetic Models of Foodborne Pathogen Inactivation by Aqueous Chlorine Dioxide, Fumaric Acid, and Ultraviolet-C
Applied Biological Chemistry
2010 .01
[P4-06] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide and Fumaric Acid on the Inactivation of Pathogenic Bacteria in Alfalfa Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P5-36] Inactivation of Listeria monocytogenes and Campylobacter jejuni on chicken by aqueous chlorine dioxide treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P5-45] Inactivation of Escherichia coli 0157:H7, Salmonella typhimurium, and Listeria monocytogenes on iceberg lettuce by aqueous chlorine dioxide treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effects of Aqueous chlorine Dioxide and Fumaric Acid on the Quality of Blueberries in Different Packaging during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
The Combined Effects of Aqueous Chlorine Dioxide, Fumaric Acid and Ultraviolet-C with Modified Atmosphere Packaging for Inactivating Microorganisms on Buckwheat Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
이산화염소수 및 구연산처리에 따른 무(Raphanus sativus L.) 새싹과 종자의 미생물 제어 효과
Food Science and Preservation
2008 .10
양상추에 인위접종된 Escherichia coli O157:H7, Salmonella Typhimurium과 Listeria monocytogenes에 대한 저온 플라즈마와 UV-C의 살균 효과
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Efficacy of Aqueous Chlorine Dioxide and Citric Acid in Reducing Escherichia coli on the Radish Seeds Used for Sprout Production
Food Science and Biotechnology
2008 .08
[P4-11] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide and Fumaric Acid Treatment on the Microbial Growth in Ginger, Carrot, and Green Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
급식소에서 제공되는 브로콜리에 있어 이산화염소 처리가 Escherichia coli O157:H7과 Listeria monocytogenes의 균수에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2007 .12
Microwave 조사에 의한 Listeria monocytogenes의 불활성에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
1999 .06
Predictive Modeling for the Growth of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium on Fresh-cut Cabbage at Various Temperatures
Applied Biological Chemistry
2014 .01
UV-C 조사가 세척 당근의 저장 중 E. coli O157:H7과 Listeria monocytogenes의 생육저해 및 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .10
[P4-10] Effect of UV-C Irradiation on the Inactivation of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes and Oualities of Washed Carrot during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Suitability of Overlay Method for Recovery of Heat-Injured Listeria monocytogenes and Salmonella typhimurium
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Bactericidal Effect of Aqueous Chlorine Dioxide against Listeria monocytogenes and Cronobacter sakazakii on Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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