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[P8-39] Ethanol Induced-Hepatoprotective Effects of Fermented Tomato Extracts in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Antioxidant and hepatoprotective effect of fermented Taraxacum officinale extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Hepatoprotective Activity of Rice Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Development of Hepatoprotective Functional Food Using Garlic Extract Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P8-325] Hepatoprotective effect of fermented medicinal herbs extract against ethanol-induced oxidative stress in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Hepatoprotective effect of fermented dropwort extract against carbon tetrachloride-induced toxicity in rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Hepatoprotective Effect of CT Extract against Oxidative Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Method Validation for the Determination of Sesamol, Sesamin and Sesamolin in Non-Fermented Sesame and Fermented Sesame by Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Hepatoprotective and Antioxidant activity changes of Extracts from Crepidiastrum sonchifolium (Bunge) Pak & kawano by Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Hepatoprotective Effects of Waxy Brown Rice Fermented with Coprinus cinereus
Food Science and Biotechnology
2004 .04
[P8-233] Hepatoprotective Effects of Fermented Turmeric (Curcuma Ionga L.) in Mice Treated with Ethanol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P5-10] Purification of ginsenosides produced by bioconversion with food-grade enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Impact of Bioconversion on the Phenolic Profile and Antioxidant Capacity of Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Hepatoprotective Effects of Some Edible Phytochemicals and Their Underlying Mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Method Validation of Pectolinarin and Pectolinarigenin in Fermented Cirsium setidens Nakai by Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Functional Food Blends through Hepatoprotective Extracts from Korean Regional Resources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
농가형 발효사료의 품질 특성에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
[P8-183] Bioconversion Effect on Cellular Antioxidant Capacity of Mulberry Leave Extract in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Bioconversion 처리에 따른 인삼(Panax ginseng C.A. Meyer)의 Ginsenoside 함량 변화
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
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