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[P1-21] Change of the Volatile Organic Compounds from Irradiated Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P2-17] Variety of Volatile Aroma Components from Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Phenolic Compounds and Anti-Wrinkling Activity of Ethanol Extracts from Seeds of Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidative Substance Isolated from the Leaf of Zanthoxylum schinifolium
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .09
Antioxidant Activity according to Various Samples Extracted from Different Ethanol Solvents Conditions of Zanthoxylum Schinifolium Pericarp and Stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
산초와 초피 잎의 화학성분
Food Science and Preservation
2000 .06
산초와 초피 잎의 항균활성
Food Science and Preservation
2000 .06
한국산 초피와 산초의 화학성분
한국식품과학회지
1996 .02
Analysis of Aroma Components from Zanthoxylum
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Oxidative Stability and Anti-Inflammatory Effect according to Pre-Treatment Conditions of Zanthoxylum schinifolium
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
[P2-50] Enantiomeric Separation of Chiral Compounds of Zanthoxylum schinifolium Siebold & Zucc.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Vibrio parahaemolyticus에 대한 산초 추출물의 항균활성
한국식품영양과학회지
2004 .03
산초나무 열매로부터 살초활성 물질의 분리
한국잡초학회지
2005 .09
Antibacterial Activity of Essential Oils from Zanthoxylum piperitum A.P. DC. and Zanthoxylum schinifolium
Food Science and Biotechnology
2008 .02
산초(Zanthoxylum schinifolium) 추출물과 초피(Zanthoxylum piperitum) 정유의 꽁치과메기 산패 억제 효과
한국식품영양과학회지
2009 .12
휴면타파를 위한 산초종자 저장방법이 유묘출현율에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Lipid-lowering effects of Zanthoxylum schinifolium Sieb. et Zucc. seed oil (ZSO) in hyperlipidemic rats and lipolytic effects in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
마라소스 주원료인 고추 및 산초 에탄올추출물의 항산화 및 항비만 효과
한국식품영양과학회지
2013 .10
Further Screening for Antioxidant Activity of Vegetable Plants and Its Active Principles from Zanthoxylum schinifolium
한국식품영양과학회지
1994 .07
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