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Cronobacter Species in Powdered Infant Formula and Their Detection Methods
한국축산식품학회지
2018 .01
Sialic Acid를 지표성분으로 하는 유청가수분해단백분말의 기능성식품 개발연구 - Ⅲ. 효소분리로 7% Siailc Acid가 표준적으로 함유된 유청가수분해단백분말의 미생물복귀돌연변이시험 연구 -
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Assessment of total aflatoxin in selected crops using enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA): A sustainable monitoring and control of aflatoxin in both rural and urban areas in Nigeria
Food Science and Preservation
2025 .02
Infectious characterization of viral hemorrhagic septicemia virus (VHSV) in flounder (Paralichthys olivaceus) and enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) for identifying anti-VHSV specific antibodies
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Enzyme-linked immunosorbent assay를 이용한 바이러스성 출혈성 패혈증 바이러스 감염 넙치(Paralichthys olivaceus)의 특이 항체반응 검사
한국수산과학회지
2017 .10
국내 식품산업 다빈도 사용 효소제 7종의 사용량 기반 세포독성 연구
산업식품공학
2021 .08
Investigation of Four Types of Enzyme Preparations Applications Used in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Mixture Containing Material Edible insects Enzyme-Hydrolysate on Alcohol-Metabolizing Enzyme Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
수산가공식품 중 알레르겐 고등어 혼입여부 신속 검출을 위한 간접효소면역분석법의 개발
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Inactivation of dried Cronobacter sakazakii by microwave and organic treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Inactivation of dried Cronobacter sakazakii by acid and alkaline treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
소화 효소 및 시간에 따른 고섬유소 사료의 In vitro 소화율 측정법
동물생명과학연구
2015 .06
Research on enzyme preparations and their application in egg processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Rates of Recovery of Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) from Powdered Infant Formula Using Both a Chromogenic Agar and Real-Time PCR: A Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .09
The comparison of different scales of enzyme assisted extraction of mulberry fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Enzyme Treatment on Silage Quality : Meta-analysis
한국초지조사료학회지
2016 .01
효소처리 병풀(Centella asiatica)의 이화학적 품질 변화 및 이를 이용한 잼의 제조
한국식품영양학회지
2021 .12
Age-related changes in digestive organs, intestinal hydrolase and hepatic antioxidant enzyme of post-hatching layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
Comparison of Enzymatic and Antioxidative Activity of Commercial Enzyme Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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