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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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Antimicrobial effects of organic acids against Campylobacter jejuni
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quantitative Microbial Risk Assessment for Campylobacter jejuni in Ground Meat Products in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
훈제오리에서 캠필로박터균 생물막 및 Viable But Non-Culturable(VBNC) 상태에서의 행동특성
한국식품영양과학회지
2016 .07
Comparison between Cultural Method and Real-Time Method for Improving the Detection Method of Campylobacter jejuni/coli in Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Survival of Campylobacter jejuni in environments of acidic and aeration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Polysorbate and Lysolecithin addition into broiler diets on growth performance, nutrient digestibility and blood metabolites
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Effects of Dietary Exogenous Hydrophilic Emulsifier Supplementation on Growth Performance and Carcass Traits in Broilers
한국가금학회지
2022 .06
냉동과 해동처리가 계육 가슴살의 natural microflora, 접종된 Listeria monocytogenes와 Campylobacter jejuni에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Prevalence of Campylobacter in Retail Raw Chickens and their Motility Phenotypes in South Korea
농업생명환경연구
2020 .01
우유에서 장출혈성 대장균과 캠필로박터균의 행동예측 모델 개발 및 정량적 미생물 위해성 평가 연구
한국식품과학회지
2021 .10
유기유화제에 의한 둥근잎유홍초의 제초활성 효과
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2017 .10
식품시장 트렌드에 따른 계육 가공제품 개발방향
식품산업과 영양
2015 .12
Advanced Methods for Isolating from and Confirming Campylobacter spp. in Milk and Dairy Products: Review
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
오르니틴 고생산 유산균을 정전 분무하여 제조한 표고 슬라이스 제품 개발
한국식품영양과학회지
2022 .10
유화제 식품적용 원리 및 식품 유화제 시장 동향
식품과학과 산업
2018 .06
루테인의 화학적 특성 및 생리활성에 미치는 다양한 유화제와 안정제의 영향
한국식품과학회지
2024 .10
식품용 유화제에 따른 커큐민 나노에멀젼의 이화학적 특성 평가
Food Science and Preservation
2020 .02
Longitudinal study of the distribution of antimicrobial resistant Campylobacter strains from an integrated broiler chicken operation
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
작물의 뿌리 손상이 Campylobacter, Escherichia, Salmonella의 미치는 영향
한국식품과학회지
2023 .04
Microbial Contamination in Kitchens and Refrigerators of Korea Households
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
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