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Characteristics of Venison Hamburger Patties Prepared with Sweet Potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Capacities of Hamburger Patties Containing Various Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant Activities and Quality Characteristics of Organic and Conventional Spinach (Spinacia oleracea)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant activities and cholesterol production inhibiting abilities of Spinach (Spinacia oleracea L.) extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics of Hamburger Patties using Low Fat Horse Meat and Lotus Roots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Jet-Milled Defatted Soy Flour on the Physicochemical and Sensorial Properties of Hamburger Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
Germination and Proteomic Changes according to Morphological Character of Spinach (Spinacia oleracea) Seeds
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effect of Spinach (Spinacia oleracea L.) Ethanolic Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Edible Skin-Whitening Materials from Spinacia oleracea Callus: Antioxidant and Melanin Inhibition Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
사슴고기를 이용한 햄버거 스테이크의 이화학적 및 관능적 품질 특성
Food Science and Preservation
2021 .12
The Quality Characteristics of Salted Ground Pork Patties Containing Various Fat Levels by Microwave Cooking
한국축산식품학회지
2016 .01
사슴육으로 제조한 프랑크푸르터 소시지의 관능적 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
시금치(Spinacia oleracea)와 비트(Beta vulgaris) 중 살충제 Thiamethoxam의 잔류특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Influence of Allium tuberosum on Polycyclic Aromatic Hydrocarbons Formation in Grilled Hamburger Patties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Phycochemical Properties and Antioxidant Activity of Ginkgo biloba Seed by 9 Repetitive Steaming and Drying Process
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
시금치 (Spinacia oleracea L.) 잎에서 광 파장이 잔토필 회로의 작동에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Changes in Quality Characteristics of Pork Patties Containing Multilayered Fish Oil Emulsion during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
쇠비름 첨가 설기떡의 품질 특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2016 .10
Impact of Hanwoo Crust on the Physicochemical Properties of Pork Patties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
돈육, 우육 및 사슴육으로 제조한 햄버거 스테이크의 이화학적 특성 비교
Food Science and Preservation
2022 .10
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