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Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Current Status of Smart Technology in Kimchi Manufacturing Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification of Kimchi Terroir in Korea through Metabolites and Microbial Community Profiling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Microbial Contamination Analysis in Kimchi and Its Ingredients for Food Safety Improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Analysis and Microbial Community Analysis of Four Meju Types with Different Manufacturing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical and Microbial Characteristics of Kimchi Supplemented with Pork Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Enzymatic Time Temperature Integrator (TTI) for Safety Management of Foodborne Bacterial Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
식중독 사고 발생과 식품 안전 관련 검색어 빈도와의 상관성 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Factors Affecting the Inactivation of Foodborne Pathogens by High-Pressure Processing (HPP) and Its Mechanistic Insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization of the Bacterial Susceptibility of Foodborne and Waterborne Pathogens under Sub-lethal Heat, Acid, and Oxidative Stress Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sodium Reduction Trend of Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유제품 중 식중독균 안전관리기술
축산식품과학과 산업
2019 .01
Kimchi, the Role in Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Methods for Investigating Microbial Community during the Fermentation of Kimchi Determined by High-Throughput Sequencing and MALDI-TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Bactericidal effect of Electrolyzed Activated Water (EAW) on Foodborne Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Change Components in Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
비건김치의 저장조건에 따른 유기산 및 휘발성염기질소의 변화
농업생명환경연구
2021 .10
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