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유제품 중 식중독균 안전관리기술
축산식품과학과 산업
2019 .01
살모넬라 식중독의 위험성 및 지속적 검사의 필요성
식품산업과 영양
2023 .12
Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식중독 세균과 주요 축산식품 및 가공품 조합에 대한 위해순위 결정
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Implication from the food practices for the foodborne outbreak investigation supported by epidemiological technologies and whole genome analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
증강현실 게임(식중독잡GO)을 적용한 식중독예방 교육·홍보 사례 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 야채 및 야채가공품 구입·섭취 실태 및 식중독 위험 인식 조사연구
한국식품과학회지
2023 .10
식중독균 정성 신속분석법 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status and Future Strategies for Research and Development Investments on Foodborne Virus Safety in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Identification of Microbial Communities focused on Foodborne Pathogens in Kimchi Manufacturing Process using Culture Independent and Dependent Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Field Study on Major Foodborne Bacteria at the Fruit Juice Processing Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comprehensive Analysis of Pathogenic Genes in Foodborne Bacteria Isolated from Clinical Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of Enzymatic Time Temperature Integrator (TTI) for Safety Management of Foodborne Bacterial Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
바이러스에 의한 최근(2010-2019) 국내 식중독 사고와 검출법 및 제어법에 대한 동향 조사
한국식품과학회지
2021 .02
Analysis of Kudoa septempunctata as a cause of foodborne illness and its associated differential diagnosis
Epidemiology and Health
2017 .01
경기지역 학교 단체급식소 식품 및 환경 중 식중독균 분석
한국식품영양과학회지
2015 .12
Roles of Low Pathogenicity Foodborne Bacteria as Intestinal Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Prevalence of Potential Key Genes Contributing to Pathogenicity of Foodborne Bacteria Isolated from Fruit/Vegetable-related Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Factors Affecting the Inactivation of Foodborne Pathogens by High-Pressure Processing (HPP) and Its Mechanistic Insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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