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Dynamic Models to Control Foodborne Pathogens in Food Service
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Monitoring of the Contamination Levels of Foodborne pathogens in Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of the Bacterial Susceptibility of Foodborne and Waterborne Pathogens under Sub-lethal Heat, Acid, and Oxidative Stress Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
유제품 중 식중독균 안전관리기술
축산식품과학과 산업
2019 .01
Identification of Microbial Communities focused on Foodborne Pathogens in Kimchi Manufacturing Process using Culture Independent and Dependent Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식중독 사고 발생과 식품 안전 관련 검색어 빈도와의 상관성 분석 연구
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Current Status and Future Strategies for Research and Development Investments on Foodborne Virus Safety in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
활성화에너지 분석을 통한 마이야르 반응 기반 TTI (Time-Temperature Indicator)의 고온 건조에서의 수분변화 가시화 가능성 검토
산업식품공학
2024 .08
Factors Affecting the Inactivation of Foodborne Pathogens by High-Pressure Processing (HPP) and Its Mechanistic Insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Bactericidal effect of Electrolyzed Activated Water (EAW) on Foodborne Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Photoinactivation of major bacterial pathogens in aquaculture
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Antimicrobial properties of extracellular vesicles derived from heterofermentative lactic acid bacteria against foodborne pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Contamination Level of Hygiene Indicator and Prevalence of Foodborne Pathogens in Retail Beef in Parallel with Market Factor
한국축산식품학회지
2018 .01
Field Study on Major Foodborne Bacteria at the Fruit Juice Processing Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
냉동 수산물의 저장 온도 관리를 위한 Time-temperature Indicator와 비전 기반 Indicator 분석 프로그램 개발
한국수산과학회지
2018 .02
Comprehensive Analysis of Pathogenic Genes in Foodborne Bacteria Isolated from Clinical Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Implication from the food practices for the foodborne outbreak investigation supported by epidemiological technologies and whole genome analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Roles of Low Pathogenicity Foodborne Bacteria as Intestinal Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Expression Pattern Analysis of Pathogen Related Genes in Watermelon During Various Pathogen Infection
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Evaluation on Microbial Contamination in Chinese Cabbage Cultivated Soil in Korea
한국토양비료학회지
2017 .12
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