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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Preparation of Low-Diacylglycerol Cocoa Butter Equivalents by Hexane Fractionation of Palm Stearin and Shea Butter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In Vitro Digestion에서 팜핵경화유와 시어버터 혼합 비율에 따른 가수분해율 변화
한국식품영양과학회지
2017 .10
The study on extraction of phospholipids from butter milk using various methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
산지 초지 방목우의 우유로 제조한 목장 버터의 조직 특성 및지방산 조성
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Development of molecular markers for detecting almond, peanut, pine nut, and walnut in commercial food using quantitative real-time PCR
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Development of Natural Bigels as Sustainable Butter Alternatives in Bakery Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristics of Muffins Using Chia Seed Oleogel as a Butter Substitute
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
LC-MS/MS를 이용한 견과류 중 트리코테센계 곰팡이 독소 10종 동시분석법 개발
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
다수성 버터헤드 상추 ‘썬레드버터’ 육성
한국육종학회지
2018 .01
Levels of Natural Preservatives in Cereals, Nuts and Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Storage Stability and Quality Characteristics of Peanut (Arachis hypogeae L.) Butter from Normal and High Oleic Acid Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative study on the digestibility of cocoa butter based on triacylglycerol composition under a pH-Stat model of small intestinal digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Age and Growth of Butter Clam (Saxidomus purpuratus) in the Jinhae Bay, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Association of Nut Consumption with Sleeping Time and Hypertension Prevalence among Korean Adults : Korean National Health and Nutrition Examination Survey, 2010~2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
α-Linolenic Acid-Enriched Butter Attenuated High Fat Diet-Induced Insulin Resistance and Inflammation by Promoting Bioconversion of n-3 PUFA and Subsequent Oxylipin Formation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Biofortified Butter with α-Linoleic Acid Induces Fatty Acid Remodeling and Thermogenic Activation in the Brown Adipose Tissue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current status and the future development plan of Aquaculture in Ghana
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
개조개(Saxidomus purpuratus) 패각분말로부터 젖산칼슘의 제조 및 특성
한국수산과학회지
2016 .06
해운업의 이윤효율과 그 결정요인
한국항만경제학회지
2024 .06
견과류로부터 효율적인 DNA 추출 방법 비교
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2018 .08
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