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Observation of rheological properties of oleogels by different biopolymers and additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of muffins added with different rice variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Observation of Physicochemical Properties of Edible Oleogels by Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Muffins Added with Forsythia fructus Seed Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Loading mechanism of resveratrol in different multi-element oleogels systems and simulated digestion in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Applicability of phytosterol-based oleogel as a 3D printing material in physico-mechanical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Capacity of Black Rice Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Heat Treatment effects on In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Flour and its Food Quality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Preparation of Low-Diacylglycerol Cocoa Butter Equivalents by Hexane Fractionation of Palm Stearin and Shea Butter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Surfactant and Cellulose Microcrystalline on Oleogels Formation Using Various Biopolymers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preparation of edible oleogels by using various biopolymers with calcium carbonate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Proteins on Quality Characteristics of Rice Based Gluten-Free Muffin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The study on extraction of phospholipids from butter milk using various methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation of Bacillus altitudinis 5-DSW with Protease Activity from Deep-Sea Mineral Water and Preparation of Functional Active Peptide Fractions from Chia Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
블루베리 분말을 함유한 블루베리 머핀 개발 및 가스치환포장된 블루베리 머핀의 유통기한 결정
산업식품공학
2016 .01
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Lactobacillus plantarum PMO08 and Chia Seeds Attenuate High Fat Diet Induced Metabolic Syndrome and Promote Mucosal Barrier Function and Lactobacillus Attatchment.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Fabrication of turmeric extract-loaded edible oleogels by encapsulation system-template
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Total Antioxidant Effect of Hongguk Muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-stress oligosaccharide enriched cookies and muffins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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