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Structural and physicochemical properties of starch by barley cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
갈변 현상이 적은 하얀 찰성 쌀보리 ‘백수정찰’
한국육종학회지
2023 .06
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Anti-inflammatory and Antioxidant Activities of Naked Waxy Barley (Hordeum vulgare L.) Cultivar ‘Nulichal’ Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
안토시아닌 함량이 많은 검정 찰성 쌀보리 ‘흑보찰’
한국육종학회지
2021 .09
Physicochemical Characteristics with Different Particle Size and Cultivars of Barley Milling By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
보리밥 색깔이 변하지 않는 찰성쌀보리 “영백찰” 개발 및 품질특성
한국육종학회지
2016 .12
Correlation of saponarin content with biosynthesis-related gene expression in hulled and hulless barley (Hordeum vulgare L.) cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
Evaluation of barley to replace milk by-product in weaning pig’s diet
한국축산학회지
2019 .01
Near Infrared Treatment Effect on Young Barley Leaf Growth
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
충북지역에서 재배한 찰옥수수의 품종별 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2024 .09
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
아밀로스 함량이 낮은 흑색 다수성 찰보리 ‘흑수정찰’
한국육종학회지
2018 .01
Comparison of Quality Characteristics of Different Malt Sikhye made from Barley and Wheat Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유색보리의 발아와 볶음처리 가공에 따른 이화학적 특성 및 항산화 기능성
한국식품영양과학회지
2023 .02
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