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Saponarin content and biosynthesis-related gene expression in young barley (Hordeum vulgare L.) seedlings
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Difference in Saponarin Content of Barley Sprouts (Hordeum vulgare L.) through Relationship with Climatic Factors
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Optimization of Enzyme Hydrolysis Conditions for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimum Reaction Condition of Enzymatic Hydrolysis for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Analysis of RNA expression of saponarin biosynthesis-related gene in young barley (Hordeum vulagare L.) seedling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
Structural and physicochemical properties of starch by barley cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Cold Stress on Functional Metabolites in Young Green Barley
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Influence of Different Growth Conditions on Saponarin, Water-Soluble Vitamins, and Mineral Content of Barley Sprouts Cultivated in Chamber System
한국토양비료학회지
2022 .11
Physicochemical Characteristics with Different Particle Size and Cultivars of Barley Milling By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
갈변 현상이 적은 하얀 찰성 쌀보리 ‘백수정찰’
한국육종학회지
2023 .06
Effect of inoculation of Lactobacillus plantarum isolated from swine feces on fermentation characteristics of hulless barley
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .12
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
안토시아닌 함량이 많은 검정 찰성 쌀보리 ‘흑보찰’
한국육종학회지
2021 .09
Studies on antioxidant activity of Hulled barley and Hulled barley PL6190
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
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