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Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical Characteristics with Different Particle Size and Cultivars of Barley Milling By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
Structural and physicochemical properties of starch by barley cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Physicochemical and In vitro Binding Properties of Barley β-Glucan Treated Using Hydrogen Peroxide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Functional Analysis of Hydroponics Cultivated Barley Sprouts with Different Light Treatments
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
Effects of color barleys fermentation on physicochemical properties, antioxidant activities and adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
Evaluation of barley to replace milk by-product in weaning pig’s diet
한국축산학회지
2019 .01
Near Infrared Treatment Effect on Young Barley Leaf Growth
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibitory Activities of Six Barley Varieties on Glycation and Nitric Oxide Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality and Physicochemical Characteristics of Small Black Soybean Cultivar Cultivated in the North-central Region of South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) from Major Cultivation Areas in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
맥류 연구의 과거, 현재, 그리고 미래
한국육종학회지
2020 .01
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