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Saponarin content and biosynthesis-related gene expression in young barley (Hordeum vulgare L.) seedlings
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Difference in Saponarin Content of Barley Sprouts (Hordeum vulgare L.) through Relationship with Climatic Factors
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Correlation of saponarin content with biosynthesis-related gene expression in hulled and hulless barley (Hordeum vulgare L.) cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
Optimization of Enzyme Hydrolysis Conditions for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimum Reaction Condition of Enzymatic Hydrolysis for Improvement of Saponarin Content from Barley Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of LED as Light Quality on the Germination, Growth characteristics and Physiological Activities of Barley (Hordeum Vulgare L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Cold Stress on Functional Metabolites in Young Green Barley
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Effect of barley sprouts (Hordeum vulgare L.) water extracts on activities of osteoblasts and osteoclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
인공조명이 수경재배 새싹보리(Hordeum vulgare L.)의 생장과 품질에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
Identification and Quantification of Metabolite Profiles from Barley Seedling at Different Growth Stages and Investigation of Their Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
사포나린 함량변화에 영향을 미치는 환경요인: 수분스트레스
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Anti-inflammatory and Antioxidant Activities of Naked Waxy Barley (Hordeum vulgare L.) Cultivar ‘Nulichal’ Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Influence of Different Growth Conditions on Saponarin, Water-Soluble Vitamins, and Mineral Content of Barley Sprouts Cultivated in Chamber System
한국토양비료학회지
2022 .11
토마토 여름 육묘시 어린묘 정식과 육묘방법이 생육 및 수량에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2015 .01
Effect of Temperature on the Extraction of β-Glucan from Different Jeju Barley Varieties
한국식품과학회지
2016 .06
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
보리싹의 이화학적 성분
동물생명과학연구
2016 .06
Establishment of High-throughput Crystal Digital PCR-based Single Pollen Nucleus Genotyping to Investigate the Impact of Several Factors on Meiotic Recombination Rates in Barley (Hordeum vulgare)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
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