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Optimization of Extraction Conditions of Dietary Fiber from Bamboo shoot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Production of Dietary Fibers by Enzymatic Degradation of Bamboo Shoots Barks and Improvement of Large Intestinal Function in Rats
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
식품 중 식이섬유(Dietary fiber)의 의미와 기능성 고찰 : 식이섬유의 특성과 기능을 중심으로
식품과학과 산업
2019 .03
Digestive and Indigestible Fraction (IF) Properties of Leaf Vegetables during Static in vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Multilayer coating with red ginseng dietary fiber improves intestinal adhesion and proliferation of probiotics in human intestinal epithelial models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characterization of extract from seaweeds to utilize it as dietary fiber
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Plant regeneration via callus-mediated organogenesis in commercial variety of Chuanbeichai No. 1 in Bupleurum chinense DC
Plant Biotechnology Reports
2023 .04
Evaluation of Cyanide Content, Volatile Compounds Profile, and Biological Properties of Fresh and Boiled Sliced Thai Bamboo Shoot (Dendrocalamus asper Back.)
Preventive Nutrition and Food Science
2021 .03
Filtered Coffee Lowers the Intestinal Absorption of Cholesterol in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Dietary Fiber and Free Sugar Content for Nutritional Information by Variety of Tomato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Impact of Calorie Restriction on Intestinal Metabolites in Aged Rat Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
편백의 다신초 유도 및 발근을 통한 식물체 재분화
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Whole Grains, Dietary Fiber, and Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality properties of various dietary fibers as isolated soy protein (ISP) replacements in pork emulsion systems
한국축산학회지
2020 .01
Preventive Effects of Bamboo Salts on Alzheimer"s Disease in D-Galactose-Induced Aging Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내산 주요 죽종의 소다 및 소다-안트라퀴논 펄핑 특성 비교
펄프·종이기술
2016 .06
Cell-Based Models to Study the Effect of Food Ingredients on Intestinal Barrier Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내 농산물 및 해조류의 가열처리에 따른 식이섬유 함량 비교
한국식품영양학회지
2022 .08
무 원종 대량생산을 위한 경정배양
Journal of Plant Biotechnology
2023 .06
식이섬유 첨가가 돈육 혼합물의 품질특성에 미치는 영향
동물생명과학연구
2015 .06
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