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한국식품과학회지
2016 .06
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
Near Infrared Treatment Effect on Young Barley Leaf Growth
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Characteristics of Barley Powder with Different Varieties During Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
Effect of Feed Additives with Barley by-product on the Antioxidant Activity and Immunoreactivity in the Swine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
보리순 분말을 첨가한 쿠키의 품질특성
한국식품영양학회지
2015 .10
Effects of restricted feeding with fermented whole-crop barley and wheat on the growth performance, nutrient digestibility, blood characteristic, and fecal microbiota in finishing pigs
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Bioactive and Sensory Properties of Extracts Prepared from Coffee Substituted with Different Levels of Germinated Pigmented Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of color barleys fermentation on physicochemical properties, antioxidant activities and adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Characteristics of Barley with Different Varieties and Degree of Milling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in the content of components according to the growth period after sowing of barley grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Influence of Sprouted and Roasted Barley on Ochratoxin A Reduction in the Manufacturing Process of Roasted Barley Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Structural and physicochemical properties of starch by barley cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
A Study on Grain Yield Response and Limitations of CERES-Barley Model According to Soil Types
한국토양비료학회지
2017 .12
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