지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
한방재료 추출물 처리와 저장방법에 따른 간고등어의 품질 변화
Food Science and Preservation
2006 .02
식용식물 추출물을 처리한 간고등어의 저장 중 특성변화
Food Science and Preservation
2007 .10
Aqueous Chlorine Dioxide Treatment Decreases Microbial Contamination and Preserves Sensory Properties of Mackerel During Storage
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
커피박 추출물이 간고등어의 저장성과 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2009 .06
Physicochemical indicators of analysis of mackerel during storage at low temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
[P10-202] Antimutagenic and Anticancer Effects of Salted Mackerel with Various Kinds of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Assessment of Quality Changes in Mackerel during Refrigerated Storage for Development of a Freshness Indicator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
해밀토니안기법을 이용한 대형선망어업의 고등어․전갱이 최적어획량 결정
해양정책연구
2011 .12
Characterization of Fish Oil Extracted from Fish Processing By-products
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
Chemical Sanitary Characterization of Commercial Dark-fleshed Fished (Mackerel, Spanish Japanese Mackerel, Pacific Herring) as a Raw Material for Producing Seafood Products
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
직화구이와 급랭가공법을 이용한 고등어 제품의 성분 분석 및 관능적 특성 검토
한국식품영양과학회지
2016 .03
Genomic DNA Sequence of Mackerel Parvalbumin and a PCR Test for Rapid Detection of Allergenic Mackerel Ingredients in Food
Food Science and Biotechnology
2007 .02
고등어 보통육의 冷凍貯臧中 脂質의 變化에 관한 硏究
한국식품과학회지
1978 .06
[P3-20] Development and Characterization of High Quality Salted Mackerel using Enzyme Hydrolysates of Ecklonia cava
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Optimization of Black Garlic Extract Curing Conditions for Mackerel Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
포장방법이 고등어제품의 저장성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1988 .02
고등어 가공잔사를 이용한 어간장의 제조
한국식품영양과학회지
1986 .09
Production of Bioactive Compounds from Mackerel Wastewater by Mixed Culture
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
유자액 처리에 의한 고등어유와 필렛의 냉장 저장중 품질 특성
한국식품과학회지
2004 .08
0